logo

Stanford Law Lounge
CALGreen / LEED / FSC®

Location

Stanford, CA

Project Value

$210,000

General Contractor

Level 10 Construction

Architect

JJA Architecture

Year Completed

2018

Stanford law students are some of the hardest working in the nation. With heavy demands and grueling nights deciphering law books, these law students need a comfortable place to relax and unwind.  

Out in the courtyard, we built a space perfect for reinvigorating the mind and body. A beautiful wood-slat pergola lets in the right amount of sun while also casting soft shadows. Adding more warmth to the space, we built a horizontal slat wall divider with bar that encloses the space for comfort and exclusivity. Inside, we spruced up the entrance to their break room with a stout Oak barn door that adds a beautifully fun touch to their common area.

This space gives Stanford law students that little something extra to keep them refreshed and focused.


Additional Millwork:
  • Wood slat wall
  • Pergola
  • Barn door
  • Casework

(License code FSC-C003580)