logo

Sokon/SF Motors
CALGreen

Location

Santa Clara, CA

Project Value

$684,000

General Contractor

Skyline Construction

Architects

AAI Design Group

Year Completed

2017

The next generation of electric vehicle has met the next generation of design at Sokon's Santa Clara office. With AAI Design and Skyline Construction, we built a clean, smart, and truly, a one-of-a-kind space.

On the first floor, their lobby features a sleek reception desk with an illuminated bold blue transaction top, which matches the bold blue iridescent corrugated Moz Metal back drop with the Sokon logo. In the main café, neutral cabinetry is installed alongside colorful subway tile and is enhanced by an abundance of natural light.

Similar cabinetry is in the second floor's copy rooms and along the walls of the open office space. On the edge of the open office is a collaborative work space, outlined by playfully patterned wooden screens.

Topping it off on the third floor, matching veneer casework and wall paneling adds sophistication in the executive dining and conference rooms.

The millwork throughout features bright colors alongside natural tones, reflecting Sokon's innovative but environmentally conscious growing business.


Additional Millwork:
  • Lobby desk
  • Lobby wall panels
  • Conference room wall paneling
  • Catering kitchen casework
  • Training room cabinetry
  • Breakroom casework
  • Wood screens
  • Restroom counters and plastic laminate covers
  • Showroom metal column wraps
  • Catering kitchen casework
  • Conference room casework
  • Conference room veneer wall paneling
  • Moz Metal panel behind reception desk
  • Executive dining area wall planking
  • Executive dining area veneer casework
  • Copy area casework
  • Showroom cabinetry