logo

Lyft
CALGreen

Location

San Francisco, CA

Project Value

$545,000

General Contractor

Novo Construction

Architects

Studios Architecture

Year Completed

2017

Luminous and fresh are just a couple of ways to describe Lyft’s San Francisco headquarter office. We worked with Novo Construction and Studios Architecture to incorporate Lyft’s laid-back and whimsical spirit into their renovated workplace.

In the reception area, an illuminated routed Lyft sign hovers in the window and brightens the warm character of our Reclaimed Cumberland Oak wall cladding. Their collaboration lounge area columns and ceiling are also clad in Cumberland Oak to create a rich canopy. Divided from the office by suspended planter boxes is an indoor “parklet” for employees to work and chill out.

The contrasting of the bright colors and raw elements creates an inspiring and gorgeous office space.


Additional Millwork:
  • Cumberland Oak reception wall cladding
  • Cumberland Oak collaboration area wall cladding
  • Reception Lyft sign
  • Parklet planter wall
  • Parklet benches
  • Collaboration area cabinetry and casework
  • Sushi kitchen island
  • Kitchen cabinetry and casework
  • Marketing copy casework
  • Lounge cabinetry and casework
  • Phone room casework
  • Phone room countertops and wall cleating
  • Mother's room casework
  • Kitchen mobile islands
  • Kitchen prep cabinetry
  • Copy area casework