logo

2014 AIA Merit Award for Design Excellence

LinkedIn

Location

Mountain View, CA

Project Value

$855,000 project

General Contractor

Vance Brown Builders

Architects

Design Architect: Reel Grobman

Architect of Record: Kenneth Rodrigues & Associates

Year Completed

2014

LinkedIn, a social networking website for professionals, connects millions of users from across the world. The site enables group discussions on new topics and keeps professionals connected. In mid-2013, Mission Bell was selected to manufacture and install all new millwork and custom casework. The project touched on many areas at LinkedIn's corporate headquarters from a cafe area to a library lounge. Additionally, the project incorporated two different types of Mission Bell's Reclaimed Wood, the Georgia Pacific Douglas Fir and the Kentucky Oak Horse Fence.

The Georgia Pacific Douglas Fir was utilized for ceiling and wall slats in both the second and third floor lounge areas. The guest waiting area features the Kentucky Oak in their ceiling and wall paneling. The Reclaimed Wood enhances the space beautifully by adding warmth, depth, and a sense of history.

LinkedIn at The Registry SF

The Registry

Visit: The Registry - Bay Area Real Estate's website to view this project.
Click here to view this article