logo

LinkedIn - Mountain View

Location

Mountain View, CA

Project Value

$3,400,000

General Contractor

XL Construction

Architects

Sera Architects Inc.

Year Completed

2017

The renovations at LinkedIn’s Mountain View office make it a place where employees naturally want to be.

At its entrance, a clean white reception desk is topped with our Reclaimed Kentucky Horse Fence Oak making a warm welcome. Just adjacent, stairs with built-in seating at the base are clad in a planed down version of the same Kentucky Oak. The space is fresh, inviting, and ties in the soft colors of Oak with LinkedIn’s recognizable blue brand color.

In their café, the seating banquettes are clad in a more rustic version of our Kentucky Oak and become the feature element. The warmth and charm of the Kentucky Oak create a welcoming space, while the design’s teal and gray accents give a playful touch.

Each of these areas create a perfect space for employees to take a break in a truly inviting design.


Additional Millwork:
  • Sushi counter
  • Reception desk
  • Dessert counter cabinetry
  • Mother’s room cabinetry
  • Servery islands
  • Café booth walls
  • Café wood cladding
  • Restrooms
  • White Oak treads and risers at stairs
  • Anchor café beverage octagon
  • Break area counter and island
  • Guardrail
  • Banquettes
  • Salad servery
  • Solid wood beam ceiling